sábado, 5 de enero de 2008

aquest any els reis vénen en bus

quin viatge més agradable! quin bus més estupendo! vam sortir de puerto madryn cap a dos quarts de deu i ham arribat aquest matí a san carlos de bariloche cap a vols d'onze. ha estat un trajecte relaxador, gairebé no ens hem ni enterat de la pel·lícula. bé, de les dues que ens van passar al bus sí, la del will smith que està més sol que un mussol per una grip aviar que te cagas, i la típica comèdia del ben stiller... però l'una amb el sopar, que vam quedar roques, i l'altra per esmorzar, sense haver de parar. ens ha agradat tant que potser cancel·larem el vol de bariloche a calafate i agafarem un bus nocturn de tres dies, que només dorms a dins, i de dia vas fent excursionetes. ha de ser preciós, i a més ens ve de camí! quina sort!
san carlos de bariloche és una mescla de suïssa (rollo alps) i vielha (rollo pirineus). però amb una mica de calor, no massa, la justa. tenim un llac davant del hostel impressionant, on totohom es banya. ja hi hem repassat els peuets. per cert, el hostel, que es diu 1004 penthouse, és l'edifici més alt del poble (10.00 habitants), i té unes vistes inigualables. ara, però toca compartir habitació amb quatre més, dos que no parlen i una parella de portuguesos. per cert, acabem de trobar-nos el primer personatge que parla català: és un mallorquí que també està a l'hostel. hem anat a comprar el sopar i regalets de reis, perquè avui és la nit de reis. aquí sembla estiu i només estiu (i és que ho és), però avui farem els regalets de reis la cris i el xabiolo.
NOTA. la catedral de bariloche és molt tranquil·la; s'hi respira un ambient de pau i joia, la veritat. té molts quadres i escultures dedicades als màrtirs de la zona (daten del 1.600), i té un pessebre cuquet. hi ha força muntanyistes, aquí, però nosaltres seguirem amb les nostres TRES maletetes, la motxil·leta, la càmera de fotos i bosses de plàstic de no sé què... potser hi ha un regalet per a tu, mai no se sap què portaran els reis de l'orient. chaw

2 comentarios:

cris dijo...

Hola cris i Xavi, ja veig que esteu molt bé. He escrit abans però em sembla que no es grava i que tampoc es pot enviar, no sabem com ho hem de fer, envian's indicacions. Estem tots a urus, avui és reis. Molts petos i abraçades.
Papi, Mami, Josep i ANNA

cris dijo...

Ja em descobert com publicar els nostres comentaris. por fin!.
Us deiem abans que els reis no ens han portat gaires coses, es nota que tu no hi ets. Et trobem a faltar pero estem contents de que us ho passeu tant bé. El papi i jo tornarem dema a barcelona, a partir del dimecres, que ja començo a treballar, t'escriure des del despatx, i et trucare al matí, ja quedarem en l'hora. ës molt bonic tot el que escriviu, ens feu molta enveja, ens agradaria estar aqui amb vosaltres. Tingueu molt de compte amb les carreteres si aneu amb cotxes llogats. Que us han portat els Reis?. L'Anna s'ha apuntat la teva contrasenya, suposo que també t'escriurà.
Una abraçada molt forta de part de tots.