domingo, 20 de enero de 2008

paine forever

hem estat tres dies fantàstics a torres del paine (unes muntanyetes de chile), en un refugi anomenat que ni pintat les torres. i sí, amics meus, vam fer una excursió d'aquelles de pujar muntanyes i creuar rius, vam suar la gota gorda però ens en vam sortir: més de 4 hores de pujada i gairebé 4 més de baixada. vam veure el que són les torres del paine en directe, des de la seva base: espectacular. ens ha agradat molt, tot i només poder estar poc temps. a més, per postres, vam decidir al dia següent fer una cabalgata (anar amb cavall). la cris no ho havia fet a la vida, i mira, el primer cop en aquest "marc incomparable". tres horetes a cavall, primer al trote i després al galope (a saco), amb un guia tranquil i darrere nostre un gaucho boig, al qual el xavi va imitar ràpidament amb el seu "vamo-vámo"! i au, muntanya avall a tota pastilla. resultat: la cris encara té reuma!!! no pot aixecar-se de terra, no pot asseure's, no pot estornudar, etc. i clar, el xavi ha de dur sempre les valijas (=maletes, bosses, motxil·les, càmera de fotos, anoracs i d'altres). jejejejejj

ara som a punta arenas, una ciutat gran però aquí només es poden fer quatre excursions, tres de les quals no valen la pena (perquè ja sabem què és això dels parcs naturals i lo dels pingüins), ai´xí que potser demà anirem a una espècie de zoològic natural en bus privat. estem dormint al hospedaje NENA, al cul del món. és una senyora d'uns seixanta anys, comunista, anticlerical, antipinochetista i de pares asturians, i que sempre diu "la puta", i després s'excusa: "perdónenme, mi lenguaje no es el mejor", però és una dona encantadora. això sí, cada matí, a les vuit, ens ve i ens diu: "éste es mi combustible", i ens ensenya un cigarret negre fumejant. odia al bush ("por sus venas corre sangre nazi") i a tot aquell que se li assembli, rollo aznar. i assegura que el chávez és tonto. bueno, no se'n salva ningú. I mireu si n'és de bona dona que li ha rentat tots els mitjons al Xavi!!!!!! Tots els que no ha rentat, i no n'ha rentat ni un, durant tot el viatje!!!!!!! Quina Santa dona.!!!!!!!

NOTA. si algun chilè us pregunta pel tibidabo i esteu a plaça catalunya: sis plau, digue-li que està a una quadra de distància. aquí es pensen que tot és aprop!!!!

2 comentarios:

Javier Suárez Candel dijo...

jeje, santa NENA!!
quin persontatge segons la descripció!

un colega chilè viu a Sants i diu que viu al costat de plaça catalunya, 'tan mu locos!

què guay lo de la cavalgada.. envidia que me corroe!

petons

Anónimo dijo...

Quina passada de viatge!! Avui el Victor m'ha passat l'adreça del blog i l'he mirat per primera vegada!!Genial!! Tinc moltes ganes de veure les fotos!! (i a vosaltres també, eh?)

Petons, Ines.